3M™ Testovacie prúžky LRSM, 50 prúžkov/tuba

3M ID 7100036093
  • K dispozícii sú aj prúžky pre monitorovanie tukov v štandardnom rozsahu, ktoré merajú obsah voľných mastných kyselín až do 7 percent.
  • Opakovaným používaním fritovacieho oleja sa jeho kvalita stále znižuje, čím sa vytvára množstvo voľných mastných kyselín (FFA). Testovacie prúžky LRSM zisťujú ich okamžitú koncentráciu, čím indikujú stupeň zníženia kvality oleja.
  • Použitie: Testovací prúžok so všetkými testovacími značkami ponoríte na 1 – 2 sekundy do rozohriateho oleja (v pracovnej teplote cca 160 až 200 °C) a vyberiete ho. Po 30 sekundách odčítate zmenu farby na testovacích značkách, ktoré indikujú koncentráciu voľných mastných kyselín v percentách, a tak nepriamo určia stav oleja pre ďalšie použitie.
 Viac
Zobraziť všetky podrobnosti
Podrobnosti o produkte

Prúžky pre monitorovanie kvality tukov zaisťujú rýchle meranie obsahu voľných mastných kyselín až do 2,5 percenta. Farebné značky na skúšobnom prúžku ukazujú, aké vysoké je percento. Je to ideálny proces pre reťazce s rýchlym občerstvením, ktoré vždy používajú rovnaký olej a iba jednu fritézu. K dispozícii sú aj prúžky pre monitorovanie tukov v štandardnom rozsahu, ktoré merajú obsah voľných mastných kyselín až do 7 percent.

  • K dispozícii sú aj prúžky pre monitorovanie tukov v štandardnom rozsahu, ktoré merajú obsah voľných mastných kyselín až do 7 percent.
  • Opakovaným používaním fritovacieho oleja sa jeho kvalita stále znižuje, čím sa vytvára množstvo voľných mastných kyselín (FFA). Testovacie prúžky LRSM zisťujú ich okamžitú koncentráciu, čím indikujú stupeň zníženia kvality oleja.
  • Použitie: Testovací prúžok so všetkými testovacími značkami ponoríte na 1 – 2 sekundy do rozohriateho oleja (v pracovnej teplote cca 160 až 200 °C) a vyberiete ho. Po 30 sekundách odčítate zmenu farby na testovacích značkách, ktoré indikujú koncentráciu voľných mastných kyselín v percentách, a tak nepriamo určia stav oleja pre ďalšie použitie.
Špecifikácie
Použitie
Komerčné čistenie kuchýň